Neurologisk fysioterapi
Karen har i 6 år arbejdet med patienter der var ramt af forskellige typer neurologiske sygdomme samt apopleksi. Hun har bl.a. arbejdet på Afd. For Højt Specialiseret Neurorehabilitering (Hvidovre).
Hun har stor og bred erfaring i genoptræning af borgere med medfødt hjerneskade, akut hjerneskade, senhjerneskade og traumatisk hjerneskade. Hun har sideløbende videreuddannet sig indenfor de behandlingsmetoder der er målrettet borgere der er ramt af en hjerneskade (ex. Affolter og Neurodynamik).
Neurologisk fysioterapi er til dig der er ramt af en neurologisk lidelse, fx apopleksi, parkinson, sklerose, hjernetumor, traumatisk hjerneskade, hjernerystelse eller neuropati.
Det kan være, du føler behov for at øge træningsintensiteten ved at supplere din kommunale genoptræning eller vederlagsfrie fysioterapi med privat genoptræning hos Profundus.
Måske oplever du at det er svært at komme op ad din trappe i/til huset. Eller at det er svært at komme op af din lænestol i stuen. Måske har du svært ved at klæde dig på. Hvis din hverdag skal fungere godt, giver det god mening, at jeg første gang tager hjem til dig, for at afprøve netop dét, du gerne vil forbedre. Sammen lægger vi en strategi for, hvordan du kan optimere lige nøjagtig de aktiviteter eller funktioner, du har problemer med.
Måske er du meget svækket efter fx en hjerneblødning eller en blodprop i hjernen, så det ikke er muligt for dig at forlade hjemmet. Så kommer jeg gerne hjem til dig og tager ansvaret for, at du får bevæget kroppen.
Uanset hvilket ønske du måtte have med træningen, tilpasser jeg det efter dit behov, din dagligdag og dine ressourcer. Den individuelle træning og behandling sikrer, at du hele tiden udfordres, støttes og superviseres med fokus på udvikling. Sammen vælger vi aktiviteter og øvelser der hele tiden fastholder progression.
Efter en hjerneskade, er høj intensitet i træningen og frem for alt hyppig træning, essentiel. Intensiv træning giver særligt god mening i perioden lige efter du er udskrevet fra hospitalet, men det er aldrig for sent. Jeg tager gerne ansvaret for – trin for trin – at skabe udvikling i din træning.
Forud for træningen, laves en forundersøgelse. Her vurderer vi sammen, om træningen skal foregå i hjemmet/nærmiljøet eller om den skal foregå på klinikken. Vi tilrettelægger i fællesskab hvor ofte og hvor længe vi skal ses. Et træningsforløb varer typisk mindst 6 uger.
- Prisen for 60 minutters behandling/træning på klinikken er kr. 600.
- Prisen for 45 minutters behandling/træning i hjemmet er kr. 750*
*) Prisen inkluderer 2 gange 15 min kørsel. Overstiger den samlede kørselstid 30 minutter er der et tillæg på 100 kr. pr. ekstra kvarter.