fbpx

Individuel behandling og træning

Bækken-, hofte- og lyskesmerter

Lændesmerter

Svimmelheds- og balanceproblemer

Hjemmetræning

Neurologisk fysioterapi

Mere end bare fysioterapi

Hos Profundus tager vi altid udgangspunkt i dit unikke behov. Vores fokus er at finde og fjerne årsagen til skaden – fremfor simpel symptombehandling. Finder og forstår vi årsagen til din skade eller dit problem, er det langt lettere at behandle dig og få dig skadefri og på benene igen.

Første gang du er her, modtager du en grundig fysioterapeutisk undersøgelse. Herefter vil du blive tilbudt relevant behandling eller vejledt i andre nødvendige behandlingstiltag. Fysioterapien består typisk i manuel terapi (kan være manipulationer), suppleret med øvelser og træning, hvis vi vurderer, at det er relevant.

Behandling hos Profundus vil altid gå forud for træning, da vi med målrettet behandling, kan skabe et bedre udgangspunkt for den efterfølgende træning. Fokus vil være kvalitet i korrekte bevægemønstre uden kompensationer.

Hos Profundus ønsker vi samtidig at du uddannes i netop dit individuelle og specifikke problem. Det er ikke kun et mål at du skal være symptomfri. Du skal også have en mere grundlæggende forståelse af årsagen til din skade og evt. oplæres i teknikker/øvelser, således at du kan forebygge at problemet vender tilbage eller forværres.

Af dig kræves en større eller mindre indsats igennem træning, som vi naturligvis tilrettelægger i samarbejde med dig. Dette kan foregå gennem holdtræning, individuel træning og/eller i form af hjemmeøvelser.