fbpx

Hjemmetræning

Løb på trapper

Oplever du, at det er uoverskueligt at skulle ud af huset? Er du meget svækket eller er det af andre grunde ikke muligt for dig at forlade hjemmet? Eller er du blot mest tryg ved at holde dig indenfor hjemmets fire vægge? Så kan vi tilbyde at komme hjem til dig.

Hjemmetræning er en god mulighed for, at få mere træning og bevægelse i din hverdag. Det kan ske du mest af alt ligger i sengen, fordi energien ikke er til andet. Så vil målet være at skabe bevægelse, med udgangspunkt i dét du kan. Måske oplever du udfordringer med at rejse dig op og stå, når hjemmeplejen kommer og skal hjælpe dig bukser på. Så kan det give god mening, at vi træner styrken i dine ben samt øger din balance. Sammen arbejder vi hen imod en sikker måde du kan rejse dig op og stå på. Hjemme hos dig.

Det kan også være, at du blot gerne vil benytte dit hjem som dit træningsrum. Du er måske vant til at lave morgengymnastik, og har på forhånd gode vaner med at træne selv. Måske har du bare lyst til at vi sammen laver et nyt træningsprogram, som du kan træne selv. Eller som vi løbende skal justere for at sikre udvikling.

Prisen for 45 minutters behandling/træning i hjemmet er kr. 750*
*) Prisen inkluderer 2 gange 15 min kørsel. Overstiger den samlede kørselstid 30 minutter er der et tillæg på 100 kr. pr. ekstra kvarter.